УСЛОВИ ЗА ДОБИВАЊЕ ЧЛЕНСТВО И БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ДОГ ПАРКОТ

Со оваа изјава ги прифаќам и доброволно аплицирам да го користам АвАв Дог Паркот со моето куче (кучиња). Свесен сум дека со пуштање од ланец на моето куче постои ризик на повреда на кучето, моја повреда или повреда на други луѓе, или други кучиња кои може да се резултат на агресивни кучиња или опaсни кучиња поради недостаток на тренинг или вакцинација. Целосно ја превземам одговорноста за мене и моето куче во АвАв Паркот за кучиња. Целосно сум свесен дека ниеден вработен од Паркот за кучиња не е одговорен за ризикот, ниту ќе врши надзор на моето куче или други кучиња и целосно го превземам ризикот за мене и моето куче од секаков вид на повреди.

ПРАВИЛА НА ОДГОВОРНО ОДНЕСУВАЊЕ ВО ПАРКОТ ЗА КУЧИЊА

 • Ве молиме да не дозволите вашето куче да скока и напаѓа други кучиња или луѓе
 • Ве молиме соберете го изметот од вашето куче веднаш и ставете го во назначените корпи
 • Не дозволувајте вашето куче да биде агресивно спрема многу други кучиња или луѓе
 • Држете го вашето куче на поводник надвор од паркот за игра
 • Сопствениците треба да бидат заедно со нивното куче во паркот со ланчето спремно во секое време
 • Запамтете дека куче без ланче не значи куче без контрола
 • Паркот не одговара за било какви повреди или штета, одговорноста е ваша
 • Сопстениците се законски одговорни за однесувањето на нивните кучиња вос екое време
 • Секое куче мора да биде со придружник на возраст од над 16 години
 • Деца под 13 години мора да бидат придружувани од возрасни
 • Кучињата мора да бидат во состојба да слушаат команди за контрола
 • Ве молиме доколку кучето константно и непрекинато лае одстранете го од паркот
 • Лимитирано на 20 кучиња во исто време

Пол

Дали кучето е редовно вакцинирано?

Дали кучето е стерилизирано?

Дали кучето има чип?

Ги прочитав и се согласувам со правилата