Запознај го Бубу, БАЦУВАЛОТО Малтезер

Име: Бубу

Прекар: мече

Датум на рагање 23.08.2017

Раса: малтезер

Омилен лик: Ани, бидејки ме размазува и ме пушта да правам што сакам
Не омилен лик: Кико бидејки еднаш ме згазна и уште му се лутам
Омилена храна: калинка, јаболко, морков…
Во слободно време: ги будам сите што спијат бацувајки ги, играње со чорапи, шетање по кафичи
Омилена активност: прошетка во парк и вадење на сите кондури од плакар додека сум сам
Талент:стоење на 2 нозе
Омилена фраза: Ке шетаме?
Најдобар пријател: Бени
Љубовен статус: во потрага по сродна душа

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!