Запознајте го ЕФЕ, Француски Булдог кој мисли дека е Доберман

Име: Ефе
Прекар:  Оние од мајка ми не се за у јавност, али другарите ме викаат Ел Капо.
Години: Четири
Националност: Француски булгод
Хороскоп: Бик
Боја: Зелена
Стил на однесување: Мачо
Спорт: Играње со топче или пумпање на гради у теретана
Филм: The Godfather 
Хоби: Читање на поезија, пред спиење на младата Авичка (моја Јулија) 
Омилено место за искачање: Се знае, Ав ав happy dog park
Омилена храна: Гурман по природа али ух фејв ми се тритовите Миа
Љубовен статус: Single but ready to mingle
Омилена изрека: Абу Абу ќе го скинам новиов тип
Неговата голема Љубов е Ава. За Ава прочитајте повеќе тука. 

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!