Празници се ближат-најново во АВАВ хепи дог среќниот парк за кучиња

АВАВ ви нуди затворен простор со топла Новогодишна свечена атмосфера. Деновиве што следуваат ќе бидат организирани многу забави и дружење. Се организира и прослава на новогодишната ноќ но кај нас нема да има огномети и петарди, силни звуци и стресни ситуации за нашите миленици. Нудиме убава и интересна забава за сопствениците кои за празниците сакаат да се дружат и со своите миленици. Во затворениот топол простор во АВАВ паркот ќе се чувствувате пријатно и безбедно со вашите миленици далеку од градската врева, огномети и петарди кои се стресни како за кучињата така и за сопствениците. Повелете во царството на милениците кое е во ново зимско новогодишно руво заедно да се забавуваме.

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!