Ин меморијам

Место каде заедно ќе тагуваме и ќе ги споменуваме нашите миленици кои за жал имаат кус живот но зад себе оставаат среќни и незаборавни спомени. Ви отстапуваме бесплатен простор каде со зборови и во десеттина редoви ќе ја искажете вашата тага но и среќните моменти и случки поминати со вашиот миленик кој ви остави многу љубов.

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!