Запознај го Оскар, Американски Стафорд Териер

Моите најблиски ме викаат и Оки Смоки или Коскар…погодете зошто?
Име : Оскар
Други називи : Оки, Смоки, Коскар
Возраст : 1 година и 10 месеци
Раса : American Staffordshire Terrier
Датум на раѓање : 25.05.2017
Хороскоп : Близнаци
Боја : Кафеава & Бела
Влакно : Кратко
Карактер : Мил , послушен , лесно учи , секогаш е тука кога треба некому  да се помогне
Омилена храна : Се што е од Pedigree
Омилени грицки : Pedigree Biskroc и Dental Care
Омилено место : Дома
Омилена изрека : Дома си е дома !
Хоби : Шетање по кеј
Спорт : Трчање по топче
Случка за паметење : Спасување на Лукас од една лоша куна 🐱

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!