Запознајте ја Уна, small dog HUGE ego

Прекар: Маче, пwинцеза, мешко, Унка, Уни

Години: 1,5

Националност: чистокрвно македонско еx – улично кутре

Хороскоп: шкорпија

Стил на однесување: хиена (ама мисли дека е принцeза J )

 

Спорт: Кинење папучи, чорапи, патики, ќебиња, четки за коса.

Филм: Ferdinand the bull

Хоби: Љубоморно чување на мајка ми од сите други кучиња на светот

Омилена храна: Варени и дробени пилешки копанчиња, без коски и кожа, и сува храна Orijen.

Омилени грицки: Pedigree dental sticks

Омилено место за искачање: AvAv Happy Dog и Градски парк

Љубовен статус: Single, but I ignore dogs like taken J

Во слободно време: бркање на имагинарни непријатели низ двор, лаење, лаење и лаење.

Омилена активност: Одење “брм, брм” (возење во кола)

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!