Запознајте ја Маша која сака многу често да се вмеша во некоја каша

Запознајте ја Маша која сака многу често да се вмеша во некоја каша
Маша има 3 години
Нејзината раса  е Jack Russell Terrier
Омилено јадење: се што јадаат по дома и по некогаш моето омилено јадење од PEDIGRE мешавина од говедско
Обожавам: да скокам во скутот на газдарицата и да влезам во дневната кога ќе ги отворат вратите
Љубовен статус: дечкото го менувам, го бирам според шарата која ја има бидејќи ние сме претпознатливи по нашата шара
.

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!