Запознајте ја Абела, која има своја омилена столица

Име:  Абела, од милост викана Аби

Раса: Cane Corso

Обожува да спие, а кога не спие тогаш многу сака да ручка, галка и да се чешка за мешето.

Родена е на 28/04/2018 год.во хороскоп БИК..

Карактеристики: Посебен шарм…..тажни очиња со кои не купи сите.

Спорт:  Сака да си игра, трча и да го посетува АВ АВ, и ако може некое колаченце да си лапне

Среќа….кога сме сите заедно, а таа на нејзината омилена столица….

Љубовен статус: Уште не  бара дечко, мала е има време да бира…

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!