Запознајте го НЕРОН, кој сака се што јаде Тамара

ИМЕ: НЕРОН

ПРЕКАР: НЕКИ, НЕРИ, БУЦКО
Датум на раѓање: 06.03.2017
Раса: Мешавина од Лабрадор, Ретривер и Сетер
Омилен лик: Михајло 🙂
Омилена храна: Сите суви храни и грицки 🙂 Моркови, Јаболки, Пуканки и се што јаде Тамара
Омилен спорт: Трчање и копање дупки
Обожава: Луѓе, снег, галење по стомак, спиење и трчање
Не сака: фотографирање
Омилено место: Дог Парк
Поза за спиење: секогаш некоја чудна поза на грб
Талент: лежење во чудни пози, вадење тапи од пластични шишиња, ловење на стапче, топче итн.
Маана: никогаш не знае кога е доста со јадење
Омилена фраза: руааргху
Животно мото: Додека има храна има живот 🙂

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!