Запознајте го Гизмо, хиперактивна минијатура и љубител на висока мода

Ова е Гизмо, хиперактивна минијатура.
Гизмо е двегодишен малтезер со потекло од Земун, Србија.
Неговиот темперамент е воочлив уште со првото стапнување на било која територија која ја замислува само и само своја.
Нема навика да лае но затоа ‘ржењето врз секое куче му е главно хоби.
Инаку голем љубител на високата мода и последните модни трендови, добрата масажа и голем манипулатор со мимики и гестови на молење кога се во прашање тритовите во АвАв и вниманието.
Омилени тритови: Тара и Агата.

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!