Запознајте го Беки, самојед кој е заљубен до уши во Лана

Здраво, јас сум Беки и имам 5 години, иако изгледам младолик поради моите третмани (да не кажам пензионер)
Раса: Самојед
Пекар: Бекуле
Омилена храна: Не пребирам, може и по некоја обувка
Омилен спорт: Одличен фудбалер
Поза за спиење: Онаа со полуотворено око
Љубовен статус: Заљубен до уши во мојата долгогодишна женска Лана
Омилено место: Секаде каде што одам со мојата лепша половина
Хоби: Да ја нервирам срцката
Обожава: Да ги тепа другите удварачите на Лана
Животно мото: Батина је изашла из раја
Убавицата ЛАНА / големата Љубов на Беки

Имаш прашање, критика или сугестија? Кликни на копчето и вклучи се во дискусијата на нашата ФБ страна!