Драги наши клиенти, членови и поддржувачи на АвАв Хепи Дог, согласно Светската Здравствена Организација нашите четириножни пријатели /миленици НЕ можат да се заразат и да го пренесат COVID-19.
Корона-вирусот кој можат да го фатат кучињата е различен од човечкиот и си постои многу одамна.

Ние превземаме превентивни мерки на високо ниво на дезинфекција и изолација, затоа Ве замолуваме и вие да применувате заштитни мерки за заедно да го спречиме ширењето на овој нов вид на вирус.
Неколку препораки за поголема заштита : * по прошетка на вашиот миленик задолжително дезинфицирање со медицински влажни марамчиња
* Мијте ги тањирчињата за храна и вода минимум еднаш дневно со врела вода и сјај, по миењето поминете ги со алкохол * Воздржете се од бакнување на домашниот миленик
* При прошетки побезбедно е вашиот миленик да е на поводник и блиску до вас каде ќе го имате на видик и ќе пазите што њушка и каде се движи
* Уште еден совет од нас за природна дезинфекција кој многу добро делува на кратковлакнести миленици : направете раствор од јаболков оцет и вода во сооднос 1:3 и со пумпица слободно испрскајте го вашиот миленик по пршетката ( убаво делува за дезинфекција и не го оштетува ниту влакното ниту делува негативно на кожата на миленикот) 
Нашиот салон за фризерски услуги продолжува со работа, а Вашите миленици се безбедни во нашиот пет центар од секакви видови на заразни болести бидејќи приемот во АвАв е исклучиво со здравствена книшка на миленикот и примени соодветни вакцини ! 
Седете дома, применивајте ги мерките кои ги препорачува Владата на РСМ и Министерството за Здравство ! 
Се надеваме дека ова ќе помине и дека наскоро се ќе биде во најдобар ред ! 
Со љубов !
Тимот на АвАв 
#седисидома #заштитисе #седидома #карантин
Драги наши клиенти, членови и поддржувачи на АвАв Хепи Дог, согласно Светската Здравствена Организација нашите четириножни пријатели /миленици НЕ можат да се заразат и да го пренесат COVID-19. Корона-вирусот кој можат да го фатат кучињата е различен од човечкиот и си постои многу одамна. Ние превземаме превентивни мерки на високо ниво на дезинфекција и изолација, затоа Ве замолуваме и вие да применувате заштитни мерки за заедно да го спречиме ширењето на овој нов вид на вирус. Неколку препораки за поголема заштита : * по прошетка на вашиот миленик задолжително дезинфицирање со медицински влажни марамчиња * Мијте ги тањирчињата за храна и вода минимум еднаш дневно со врела вода и сјај, по миењето поминете ги со алкохол * Воздржете се од бакнување на домашниот миленик * При прошетки побезбедно е вашиот миленик да е на поводник и блиску до вас каде ќе го имате на видик и ќе пазите што њушка и каде се движи * Уште еден совет од нас за природна дезинфекција кој многу добро делува на кратковлакнести миленици : направете раствор од јаболков оцет и вода во сооднос 1:3 и со пумпица слободно испрскајте го вашиот миленик по пршетката ( убаво делува за дезинфекција и не го оштетува ниту влакното ниту делува негативно на кожата на миленикот) Нашиот салон за фризерски услуги продолжува со работа, а Вашите миленици се безбедни во нашиот пет центар од секакви видови на заразни болести бидејќи приемот во АвАв е исклучиво со здравствена книшка на миленикот и примени соодветни вакцини ! Седете дома, применивајте ги мерките кои ги препорачува Владата на РСМ и Министерството за Здравство ! Се надеваме дека ова ќе помине и дека наскоро се ќе биде во најдобар ред ! Со љубов ! Тимот на АвАв #седисидома #заштитисе #седидома #карантин

Популарно

Ова е… Запознај ги!

Што велат за нас ?

Нашите спонзори и партнери

Поддржете ја нашата мисија!